پارتیشن شیشهای مات یکی از گزینههای مناسب برای تقسیم فضاهای اداری، مسکونی، تجاری و… به شمارمیرود. با این حال بسیاری از افراد در مورد هزینههای احتمالی و وجود مشکلات در مقاومت شیشه نگرانیهایی دارند. استفاده از شیشههای دو جداره و سه جداره در تولید پارتیشن مات، این محصول را را در مقابل آسیب کاملا مقاوم کرده است. از طرفی پارتیشن شیشهای بعد از نصب نیازی به هزینههای نگهداری چندان زیادی ندارد. در این مقاله قصد داریم به بررسی پارتیشن های شیشه مات بپردازیم.
پرسشهای پرتکرار
بله. برای طراحی مدرن و زیباسازی بیشتر پارتیشن شیشهای میتوان آن را با سایر متریالها مانند چوب و فلز ترکیب نمود.
این مورد به نیازهای پروژه و وسعت آن بستگی دارد. با تماس با کارشناسان گروه تولیدی شیکو میتوانید زمان تقریبی تحویل سفارش خود را متوجه شوید.
بله. با توجه به ارتفاع سقف، طول و عرض محل مورد نظر خود میتوانید پارتیشنهای شیشهای را سفارشی سازی کنید.
بله. در صورت هرگونه آسیب به شیشهها میتوان آنها را با شیشههای سالم و نو جایگزین نمود.
بله. در این نوع از پارتیشن هم میتوان با توجه به نیاز، انواع متفاوتی از پرده را نصب کرد.

پارتیشن شیشهای مات
پارتیشن شیشهای مات یک نوع دیوار جدا کننده با پوشش مات است. این نوع از پارتیشن دقیقاً عملکردی مانند پارتیشن شیشهای شفاف دارد، اما تنها تفاوت آن در ایجاد حریم خصوصی برای افراد درون پارتیشن است. پارتیشن شیشهای مات معمولاً در فضاهای اداری و تجاری مورد استفاده قرار میگیرد، اما در برخی از موارد برای محیطهایی مانند بالکن نیز از آن استفاده میشود. این نوع از پارتیشن برخلاف پارتیشن شیشهای مات شونده قابلیت مات و شفاف شدن ندارند. پارتیشنهای شیشهای قادر به تحمل هیچگونه وزن و باری نیستند و پروفیلهای موجود در آنها میتوانند تنها بار شیشه را تحمل کنند.
ویژگیهای پارتیشن شیشهای مات
برای تولید پارتیشن شیشهای مات از شیشه ساتینا یا شیشه تک جداره سکوریت استفاده میشود و شیشهها توسط عمل سندبلاست مات میگردد. ویژگی سکوریت بودن شیشهها باعث شده تا پارتیشن استحکام بالایی داشته باشد و در برابر فشار و ضربات وارده، مقاومت مطلوبی از خود نشان دهد. در ادامه برخی دیگر از ویژگیهای پارتیشن شیشهای را مورد بررسی قرار میدهیم.
- امکان تمیزی راحت
- وزن سبک و امکان حملونقل راحت
- عایق بودن در برابر گرما، سرما و صدا
- ضد لک بودن
- طراحی زیبا و مدرن
- مقاومت و ایمنی مناسب
مزایای استفاده از پارتیشن شیشهای مات
پارتیشن شیشهای مات تنوع زیادی در هنگام طراحی و چیدمان دارد. این نوع از پارتیشن را میتوان به راحتی در تمام فضاها استفاده کرد. برخی دیگر از مهمترین مزایای استفاده از پارتیشن شیشهای مات موارد زیر هستند.
- افزایش بهرهوری کارکنان به دلیل حفظ حریم شخصی و احساس راحتی بیشتر
- صرفهجویی در هزینههای برق نسبت به دیوار به دلیل امکان استفاده از نور طبیعی داخل پارتیشن
- کاهش ورود صداهای آزاردهنده محیط اطراف
- نگهداری و تمیزی آسان
معایب پارتیشن شیشهای مات
پارتیشن شیشهای مات مانند سایر متریال تفکیککننده فضا معایب خاصی دارد. یکی از مهمترین معایب این محصول از نظر بسیاری از کارفرمایان عدم تامین کامل حریم خصوصی افراد در هنگام استفاده از این پارتیشنها است. کارفرمایان معمولا بر این باور هستند که پارتیشنهای مات نسبت به دیوار حریم خصوصی کمتری دارند و ممکن است باعث آزار کارکنان شوند. برخی دیگر از نواقص پارتیشن مات موارد زیر هستند.
- قیمت بالا نسبت به پارتیشنهای چوبی
- مناسب نبودن برای محلهای پر رفتوآمد مانند مدارس و بیمارستانها
- امکان کاهش ارتباط جمعی بین کارکنان مختلف
کاربردهای پارتیشن شیشهای مات
پارتیشن شیشهای مات معمولاً برای تفکیک و جداسازی فضاهای اداری مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع از پارتیشنها میتوانند به حفظ حریم خصوصی، جداسازی یک فضا و طراحیهای داخلی کمک زیادی کنند. با توجه به تمامی این موارد از جمله مهمترین کاربردهای پارتیشن شیشهای میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- اتاق جلسات
- فضاهای مدیریتی
- فضاهای انتظار و پذیرش
- جدا کردن قسمت مطب دکتر از سالن انتظار
- رستورانها
- هتلها
- بانکها
- سرویسهای بهداشتی و حمامهای شیشهای
- دفاتر کاری
- آرایشگاه
- استخر
- اتاق ماساژ
- نمایشگاهها
- مغازهها
انواع پارتیشن شیشه ای مات
پارتیشن شیشهای مات را با توجه به نوع فریم، شیشه و یراق آلات میتوان در دستهبندیهای مختلفی قرار داد. اگر در پارتیشن شیشهای از فریم استفاده نشود، به این نوع از پارتیشن، فریملس (Frameless) میگویند. در صورت استفاده از فریم در پارتیشن بندی، این محصول با عنوان فریمدار (Framed) شناخته میشود. در ادامه قصد داریم انواع پارتیشن شیشه ای مات و ویژگیهای هر یک را مورد بررسی قرار دهیم.
پارتیشن شیشهای فریم لس مات
این نوع از پارتیشن همانطور که از نامش پیداست، هیچگونه فریمی ندارد، یعنی بین شیشهها مانعی نیست و پارتیشن از نظر ظاهری کاملاً یکدست به نظر میرسد. پارتیشن شیشهای فریم لس مات به دلیل شکل ظاهری زیبا و جذاب خود معمولاً در فضاهای لوکس مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع از پارتیشن نسبت به انواع فریمدار قیمت مقرونبهصرفهتری دارد.

پارتیشن شیشهای مات فریمدار
در پارتیشن شیشهای مات فریمدار، هر قطعه از شیشه داخل یک پروفیل و یک فریم آلومینیومی قرار داده میشود. پارتیشنهای فریمدار نسبت به انواع فریم لس این محصول از کیفیت بالاتری برخوردار هستند، اما از طرفی قیمت آنها نیز بالاتر است. پارتیشن شیشهای فریم دار معمولاً در محیطهای بزرگ نصب میشود، زیرا استفاده از آن در محیط کوچک فضا را شلوغ نشان میدهد.

پارتیشن شیشهای مات تک جداره
پارتیشن شیشهای مات تک جداره میتواند به صورت فریمدار و فریم لس در قسمتهای مختلف ساختمان به کار برده شود. این نوع از پارتیشن ظاهری زیبا و مدرن دارد و برای تولید آن معمولاً از شیشههای تک جداره با ضخامت ۸ تا ۱۰ میلیمتر استفاده میگردد. پارتیشنهای تک جداره عایق مناسبی برای صدا و حرارت نیستند، اما به دلیل قیمت اقتصادی و مقرونبهصرفه در محیطهای خلوت و کم رفتوآمد میتوان از آنها استفاده کرد.

پارتیشن شیشهای مات دوجداره
پارتیشن شیشهای دو جداره عایق مناسبی برای حرارت و سر و صدا به شمار میرود، بنابراین معمولاً از آن برای محیطهای شلوغ استفاده میشود. در پارتیشنهای دوجداره معمولاً از دو لایه شیشه استفاده میشود که میان آنها با گاز آرگون (Argon Gas) پر شده است. این نوع از پارتیشن را در دو مدل فریمدار و فریم لس میتوان اجرا کرد. ساختار دوجداره شیشهها باعث میشود تا این نوع پارتیشن بهعنوان عایق صدا (آکوستیک) نیز عمل کند.

پارتیشن شیشهای متحرک یا ریلی
در پارتیشن شیشهای متحرک پانلهای شیشهای از قسمت بالا و پایین ریل دارند و میتوان آنها را باز و بسته کرد. از آنجایی که دربهای چوبی یا لولایی فضای زیادی را اشغال میکنند، این نوع از پارتیشن میتواند جایگزین مناسبی برای این دربها باشد. پارتیشن شیشهای متحرک در هنگام باز و بسته شدن هیچگونه فضایی را اشغال نمیکند، بنابراین برای محیطهای کوچک گزینه مناسبی بهشمار میرود.

پارتیشن شیشهای مات رنگی
پارتیشن شیشهای مات رنگی در واقع همان پارتیشنهای مات ساده هستند که در انواع متفاوت مانند تک جداره و دوجداره، فریمدار و فریم لس و… قابلیت اجرا دارند. برای تولید این نوع از پارتیشنها معمولاً از شیشههای ساتینا و لمینت رنگی استفاده میشود. استفاده از شیشههای رنگی در دفاتر اداری به ایجاد هماهنگی بیشتر با برند تجاری کمک میکند و به دفتر کار هویت ویژهای میبخشد.

پارتیشن شیشهای مات یک طرفه
پارتیشن شیشهای مات یک طرفه به نوعی از پارتیشن گفته میشود که تنها از یک طرف آن سمت دیگر مشخص است. این نوع از پارتیشن معمولا در مواردی مورد استفاده قرار میگیرد که مدیر بخواهد روی کارکنان خود نظارت داشته باشد، اما توسط کارکنان دیده نشود.

پارتیشن شیشهای مات دو طرفه
در مواقعی که نیاز به حریم خصوصی از دو طرف وجود داشته باشد، پارتیشن شیشهای مات دو طرفه مورد استفاده قرار میگیرد. برای مات کردن شیشههای پارتیشن دو طرفه از دو روش سندبلاست (Sandblasted) و استیکر استفاده میشود. روش استیکر نسبت به سندبلاست طرفداران بیشتری دارد و در پروژههای بیشتری اجرا میگردد.

پارتیشن شیشهای مات سندبلاست
پارتیشن شیشهای سندبلاست روشی است که در آن با استفاده از فرایند خاص روی سطح شیشه طرح و نقش مورد نظر را اجرا میکنند. در این روش آب و شن را با فشار بالا روی سطح شیشه میپاشند. طی این فرایند قسمتهای مختلف شیشه مات میشود. سندبلاست میتواند به صورت کامل، نیمه مات یا طرحدار باشد.

پارتیشن شیشهای مات با استیکر
در برخی از موارد به جای مات کردن شیشهها با استفاده از روش سندبلاست، از استیکرهای مخصوص این کار استفاده میشود. این استیکرهای طرحدار روی یک طرف از شیشه چسبانده میشوند تا شیشه کاملاً مات شود. استیکرهای این روش ممکن است طرحهای گرافیکی مختلفی داشته باشند. طرحهای گل، اشکال هندسی، طراحیهای منظم و… از مهمترین طرحهای گرافیکی پارتیشن شیشهای مات با استیکر است.

انواع شیشه برای پارتیشن شیشهای مات
شیشه یکی از مهمترین بخشهای هر نوع از پارتیشنهای شیشه مات بهشمار میرود. کیفیت و نوع شیشه استفاده شده در هر مدل از پارتیشن میتواند روی قیمت نهایی و کیفیت کار تاثیرگذار باشد. در فرایند تولید پارتیشن شیشهای مات نمیتوان از شیشههای معمولی استفاده کرد، زیرا در این صورت شیشه به راحتی میشکند و علاوهبر تحمیل هزینههای جانبی زیاد، ممکن است باعث ایجاد خسارات جانی شود. در ادامه انواع شیشه مات را مورد بررسی قرار میدهیم:
شیشه سکوریت مات
شیشه سکوریت مات در دربهای داخلی و خارجی ساختمان بیشترین میزان استفاده را دارد و از آن برای درست کردن پارتیشن شیشهای سکوریت نیز استفاده میشود. برای درست کردن شیشه سکوریت مات در ابتدا شیشه تا دمای حدودی 700 درجه سانتیگراد گرم میشود. سپس آن را با سرعت با هوای خنک سرد میکنند. این کار باعث میشود شیشه سکوریت حداقل 5 برابر شیشههای معمولی مقاومت داشته باشد و به راحتی نشکند.
شیشه لمینت مات
شیشه های لمینت مات کیفیت و ایمنی بالایی دارند و حتی در صورت شکستهشدن شیشه، قطعات آنها به هم چسبیده باقی میمانند. برای تولید شیشه لمینت مات معمولاً دو لایه شیشه با استفاده از یک لایه طلق PVB یا با استفاده از رزین به یکدیگر میچسبند. در نهایت با استفاده از روشهای مختلف مانند اسید کاری یا سندبلاست یک طرف این شیشهها مات میشود.
شیشه ساتینا مات
در برخی از موارد برای تولید پارتیشن شیشهای مات از شیشه ساتینا استفاده میشود. شیشه ساتینا یک نوع شیشه تکجداره است که یکی از سطحهای آن با یک لایه مواد شیمیایی خاص پوشانده میشود تا شیشه حالت مات به خود بگیرد. یکی از مهمترین معایب شیشه ساتینا شفافیت کم این محصول و تاثیرات منفی آن روی عبور نور است.
شیشه سندبلاست
شیشه سندبلاست نوعی شیشه مات و کدر شده است که برای مات کردن آن از شن خالص استفاده میکنند. در این فرایند در ابتدا با استفاده از کمپرسور هوا شنها را روی شیشه میپاشند که در اصطلاح به این عمل بلاست کردن گفته میشود. هرچه بلاست کردن شیشه بیشتر طول بکشد، شیشه ماتتر میشود.
دستگیره و یراقآلات پارتیشن شیشهای مات
پارتیشن شیشهای مات علاوهبر شیشه به دستگیره و یراق آلات مختلفی نیاز دارد. دستگیره پارتیشنی وسیلهای است که روی درب پارتیشن نصب میشود تا باز و بسته کردن آن را آسانتر کند. این محصول معمولاً از جنس آلومینیوم، استیل ضد زنگ، برنج یا پلاستیک تولید میشود. دستگیرههای پارتیشن را میتوان در دستهبندیهای دستگیره کشیدنی، اهرمی و کروی جای داد. علاوهبراین، یراق آلات دیگری نیز در پارتیشن شیشهای مات مورد استفاده قرار میگیرند. برخی از مهمترین این یراق آلات عبارتاند از:
- لولای پارتیشن: این محصول همانطور که از نامش پیدا است روی درب پارتیشن نصب میشود و به باز و بسته کردن آن کمک میکند.
- درزگیر پارتیشن: این محصول تمامی درزهای پارتیشن را میپوشاند تا پارتیشن را به محصولی مقاوم در برابر تغییرات دمایی و سر و صدا تبدیل کند.
- قفل پارتیشن: در مواردی که نیاز به قفل کردن درب پارتیشن وجود داشته باشد، این محصول مورد استفاده قرار میگیرد.
در گروه تولیدی شیکو
مستقیم از کارخانه
واقع در تهران / خاوران
اندازه گیری و نصب
اعزام نیرو به محل شما
تحویل در موعد مقرر
در سراسر کشور
قیمت مناسب
پایینتر از قیمت بازار
قیمت پارتیشن شیشهای مات
قیمت پارتیشن شیشهای مات به موارد مختلفی بستگی دارد. نوع یراق آلات استفادهشده در این محصول، جنس و کیفیت شیشه، متحرک یا ثابت بودن پارتیشن از جمله مهمترین عوامل تاثیرگذار روی قیمت این محصول هستند. به صورت کلی قیمت پارتیشن شیشهای مات نسبت به پارتیشن شیشهای هوشمند ماتشونده کمتر است. با توجه به تمامی این موارد اگر به دنبال اطلاع از قیمت این محصول و خرید آن هستید، میتوانید با کارشناسان گروه تولیدی شیکو تماس بگیرید. کارشناسان مجموعه ما بعد از مشاوره کامل و اطلاع از محصول مورد نظر شما، قیمت را مطابق با شرایط به اطلاع شما میرسانند. بعد از انجام مشاوره رایگان در صورت رضایت از قیمت اعلامی، میتوانید نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید.
خرید و سفارش پارتیشن شیشهای مات
فرآیند سفارش پارتیشن شیشه ای مات در گروه تولیدی شیکو به این شکل است که ابتدا کارفرما با کارشناسان ما تماس گرفته و خواسته خود را با ما در میان میگذارد، سپس با هماهنگی پروژه جهت ابعادبرداری به بازدید میرسد.
یکی از انواع پارتیشن شیشه ای مات که به سه روش شیشه ساتینا، شیشه هوشمند و سندبلاست تولید میشود، با توجه به نیاز کارفرما انتخاب خواهد شد.
محاسبه قیمت طبق ابعاد، پلان اجرایی و نوع شیشه مات انجام شده و طی یه پیش فاکتور به کارفرما ارائه خواهد شد. پس از توافق کارفرما و واریز بخشی از مبلغ نهایی پروژه، کار تولید آغاز میگردد و طبق زمان معیین شده در پیش فاکتور، پارتیشن شیشهای مات نصب و اجرایی خواهد شد.
علاوه بر سفارش تلفنی، با مراجعه حضوری در دفتر گروه تولیدی شیکو واقع در خیابان شریعتی تهران، در طول هفته و ساعات کاری 9 الی 17 میتوانید اقدام به ثبت سفارش نمائید. همچنین در بستر پیامرسانهای داخلی و خارجی نیز آماده پاسخگویی، مشاوره و دریافت سفارش شما عزیزان خواهیم بود.
مراحل نصب پارتیشن مات
تمامی مراحل نصب پارتیشن شیشهای مات باید توسط نصاب ماهر انجام شود تا بتوان در مورد کیفیت و استقامت این پارتیشن اطمینان خاطر پیدا کرد. به صورت کلی نصب پارتیشن شیشهای مات دارای ۶ مرحله است:
- در مرحله اول اندازهگیری و نقشهبرداری انجام میشود و با توجه به ابعاد مورد نظر طراحی مناسبی صورت میپذیرد.
- در این مرحله با توجه به میزان شیشه و یراق آلات مورد نیاز هزینه نهایی برآورد میشود و ریز هزینهها در اختیار مشتری قرار میگیرد.
- اگر مشتری با قیمت موافقت کند، نوبت به زیرسازی پارتیشن شیشهای مات میرسد. در این مرحله دیوارها، سقف و کف بازبینی میشوند و در صورت نیاز به مرمت، کارهای لازم روی آنها صورت میگیرد.
- در این مرحله پانلهای شیشهای روی قسمتهای زیرسازی شده نصب میشوند.
- حالا نوبت به سفتکاری و محکمکاری شیشهها میرسد. در این مرحله اتصالات در محل خود قرار میگیرند تا از لنگر انداختن شیشهها جلوگیری کنند.
- یراق آلات و اتصالات پارتیشن شیشهای از جنس فلز هستند و نمیتوان آنها را به صورت مستقیم در معرض شیشه قرار داد. بنابراین در این مرحله با نصب پرشر پلیت (Pressure Plate)، بین یراق آلات و شیشهها اتصال برقرار میشود.
با بررسی انواع پارتیشن شیشه ای مات که در گروه تولیدی شیکو از 0 تا 100 بدون وابستگی تولید میشوند، با 3 حالت شیشه مات یعنی شیشه ساتینا، شیشه هوشمند و عملیات سندبلاست کردن شیشه شفاف که منجر به مات شدگی آن میشود، آشنا شده و کاربری هرکدام را شناختهایم.
با توجه به الزامات و اهداف استفاده از شیشه مات، کارفرمایان محترم میتوانند انتخاب نمایند که در تمام یا بخشی از شیشه و یا حتی بهصورت اشکال گرافیکی عمل مات شدن انجام گیرد. هرچند استفاده از شیشه هوشمند به دلیل توانایی شفاف و مات بودن توأمان بسیار گزینه مناسب و ایدهآلی بهنظر خواهد آمد، اما موضوع قیمت گزینهای است که شاید انتخاب شیشه هوشمند را برای کارفرما مشکل کند.
پیشنهاد ما این است که در پارتیشن اداری شیشه ای که ارتباط بصری پرسنل و مدیریت موجب افزایش راندمان کاری خواهد بود، از شیشه شفاف استفاده گردد. در اتاق مدیران میتوان با استفاده از پارتیشن شیشه ای کرکره ای، پارتیشن شیشه ای دو جداره و یا پارتیشن شیشه ای هوشمند، در مواقع لزوم از حریم خصوصی حفاظت نمود.
اما در پارتیشن شیشه ای منزل و خصوصاً برای جداسازی پارتیشن حمام از سرویس بهداشتی، گزینه شیشه ساتینا یا سندبلاست تمام شیشه انتخاب مناسبتری بهنظر خواهد آمد.