محصولات شیشه ای مختلفی امروزه در ساختمان‌ها به مرور جایگزین نوع بتنی آن شده‌اند. از سقف شیشه ای که به جای سقف‌های تیرچه و بلوکی از آن استفاده می‌شود. از نمای شیشه ای که بجای سنگ نما از سبک‌های مختلف اجرایی نما استفاده می‌شود. گنبد شیشه ای که به جای گنبد‌های بتنی و فلزی استفاده می‌شود. نرده شیشه ای که به‌جای نرده استیل یا چوبی استفاده می‌شود و حالا دیوار شیشه ای که به‌جای دیوارهای گچی و سیمانی استفاده می‌گردد.

این محصولات نام برده شده که همگی در گروه تولیدی شیکو از 0 تا 100 مطلق طراحی، تولید و اجرا می‌شوند، بخشی از محصولات شیشه ای هستند که با نوع فلزی، چوبی، بتنی و… جایگزین شده‌اند. شیشه به دلیل شفافیت و ایجاد ظاهری مدرن، بسیار مورد توجه قرار گرفته و کاربرد بالایی در سازه‌های ساختمانی دارد.

شیشه بالکنی نیز نوعی دیوار شیشه ای است که قابلیت تحرک و باز و بسته شدن را داراست. استفاده از این نوع دیوارهای شیشه ای امروزه فراگیرتر از دیوارهای ثابت و غیرمتحرک است. شیشه بالکنی اگرچه از لحاظ قیمتی گران‌ترین نوع دیوار شیشه ای به‌شمار می‌رود، اما قابلیت تغییر وضعیت آن که به آسانی فراهم می‌شود، آن‌را به گزینه کاربردی‌تر و محبوب‌تری تبدیل نموده است.

دیوار شیشه ای از جهاتی می‌تواند به پارتیشن شیشه ای نیز شبیه باشد اما تفاوت معنایی و عملکردی، این دو را از یکدیگر جدا می‌کند. تفاوت معنایی در جایی است که پارتیشن، تقسیم‌بندی فضای داخلی را بر عهده دارد اما دیوار شیشه ای محصور کننده است و محیط کار را در احاطه خواهد داشت. تفاوت عملکردی نیز مقاومت و تحمل بالاتر در مقایسه با پارتیشن است. مثلاً دیوار شیشه ای در مسیر وزش باد است و باید مستحکم‌تر از پارتیشن در داخل سازه باشد که نیروی باد به آن وارد نمی‌شود.

به‌طورکلی شما زمانی باید به فکر خرید و اجرای پارتیشن شیشه ای باشید که فضای موردنظر شما بزرگ‌تر از حالت عادی باشد و قصد داشته باشید که جداکننده‌های شیشه‌ای فضای شما را بخش‌بندی نمایند. همچنین در این موارد، ورود و خروج از بخش‌های تقسیم شده، مورد نظر کارفرما باشد.

نمونه کار اجرا شده دیوار شیشه ای

اما دیوار شیشه ای باید ساختار یکپارچه و استحکام بیشتری نسبت به پارتیشن‌های شیشه‌ای داشته باشد تا به دلیل قرار گرفتن در معرض فشارهای گوناگون و وارد شدن نیروهای مختلف، دچار شکست و فروپاشی نشوند. از طرفی به دلیل مواردی که ذکر شدند، قیمت دیوار شیشه ای می‌تواند کمی گران‌تر از قیمت پارتیشن شیشه ای و دیگر جداکننده‌های شیشه‌ای باشد. زیرا نوع شیشه و ساختار قاب‌بندی آن از استحکام و مقاومت بالاتری باید برخوردار باشد.

خرید و سفارش دیوار شیشه ای بنا به دلایلی نظیر ایجاد محیط‌هایی با نور خوب، حفظ ارتباط بصری، ظاهری مدرن و امروزی، محصور کردن فضای بیرونی (مانند پاسیو و تراس) و حفظ ایمنی، بسیار رایج شده است. از طرفی این دیوارها قابلیت سفارشی‌سازی دارند و مانند دیوارهای سنتی (مانند گچی و سیمانی)، انتخاب‌های شما را محدود نمی‌کنند.

اگرچه قیمت دیوار شیشه ای می‌تواند گران‌تر از سایر جداکننده‌های شیشه‌ای یا سنتی باشد، اما زیبایی و کارایی این محصول موجب محبوبیت آن برای استفاده در‌ فضاهای اداری، تجاری، هتل‌ها و… شده است.

انواع دیوار شیشه ای در معماری مدرن

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به جذابیت بصری و مدرنیته کردن فضای ساختمان خود اهمیت می‌دهید، حتماً باید در مورد استفاده از دیوارهای شیشه ای فکر کنید. بدون شک دیوارهای شیشه ای در سبک زندگی شما و افزایش کیفیت زندگی تاثیرگذار خواهند بود!! محیطی با نور طبیعی و دیزاین با پرده‌های بزرگ حریر یک نمای بسیار لوکس و محشری را به شما هدیه می‌کند. همین عامل باعث شده تا استفاده از دیوارهای شیشه ای سرتاسری در ساختمان‌های مدرن در بخش بالانشینان هر شهر بسیار مورد استقبال قرار گیرد.

انواع دیوار شیشه ای

در ویلاها نیز نمای ویلا که مشرف به حیاط ویلا باشد نیز با دیوار شیشه ای بسیار نمای دلپذیر و خوشایندی ایجاد خواهد نمود. این محصول علاوه بر زیبایی ظاهری، مزایای فراوانی مانند صرفه‌جویی در مصرف انرژی و گردش بهتر نور در محیط را برایتان به ارمغان می‌آورد. خوشبختانه مدل‌های گوناگونی از این محصول در گروه تولیدی شیکو طراحی و تولید می‌شوند تا برای افرادی با نیازها و سلیقه‌های مختلف کاربردی باشد. برخی از مدل‌های رایج دیوارهای شیشه‌ای، شامل این موارد هستند:

دیوار شیشه ای بدون قاب

دیوارهای شیشه‌ای بدون قاب یا فریم‌لس (Frameless) با حذف قاب‌های عمودی و افقی در بین پنل‌های شیشه‌ای، ظاهری یکپارچه و مینیمال به ارمغان می‌آورند. این دیوارها معمولاً یکپارچه هستند و با پنل شیشه ای در مجاورت خودشان، یک خط عمودی ایجاد می‌کنند که با ابزار مناسبی عایق‌بندی خواهند شد.

دیوار شیشه ای قاب دار

دیوارهای شیشه‌ای قاب‌دار (Framed) دارای چارچوبی مستحکم هستند که اغلب از موادی نظیر آلومینیوم، فولاد یا چوب ساخته می‌شود تا از پنل‌های شیشه‌ای پشتیبانی کنند. این قاب‌ها باعث افزایش ایمنی و ثبات می‌شوند تا امکان ایجاد دیوارهای شیشه‌ای بزرگ‌تر و گسترده‌تر فراهم شود.

دیوارهای شیشه‌ای قاب‌دار هم در فضاهای داخلی و هم در فضاهای خارجی کاربرد دارند و امکان ایجاد پیکربندی‌های گوناگون را مهیا می‌کنند. این دیوارها را می‌توان برای مطابقت با سبک‌های گوناگون معماری و طراحی ساختمان، سفارشی‌سازی کرد.

دیوار شیشه ای کشویی

دیوارهای شیشه‌ای کشویی متشکل از پنل‌هایی هستند که به‌صورت افقی در امتداد یک مسیر درون ریل‌های پروفیل نگهدارنده حرکت می‌کنند تا به‌سادگی فضاها را از حالت باز به بسته و بلعکس تبدیل کنند. خرید دیوار شیشه ای کشویی که برای ایجاد چیدمان‌های منعطف ایده‌آل است، برای کاربردهای مسکونی، محیط‌های اداری، هتل‌ها و… پیشنهاد می‌شود.

امروزه دیوارهای شیشه‌ای برای ویلاها، تراس‌ها و بسیاری از فضاهای مسکونی استفاده می‌شوند که علاوه بر بهبود کارایی، زیبایی خیره‌کننده‌ای را به فضا می‌بخشند. این شیشه‌ها را اسمارت یا هوشمند نیز نام‌گذاری می‌کنند.

قیمتدیوار شیشه ای متحرک

دیوار شیشه ای قابل تغییر

دیوارهای شیشه‌ای قابل‌تغییر مجهز به فناوری الکتروکرومیک (Electrochromic) یا کریستال مایع هستند که با زدن یک کلید یا تغییر وضعیت یک سوئیچ، از شفاف به مات یا بلعکس تغییر می‌کنند. این دیوارها به بهبود حریم خصوصی کمک می‌کنند و زمانی که احتیاجی به این حریم نباشد، به حالت شفاف درمی‌آیند. خرید دیوار شیشه ای قابل‌تغییر برای دفاتر کاری، اتاق‌های کنفرانس، اتاق‌های مدیریت و فضاهای مسکونی کاربرد دارد. این دیوارها راه‌حلی پویا برای کنترل دید و میزان نور ورودی به یک فضای مشخص ارائه می‌دهند.

مهمترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت دیوار شیشه ای

قیمت‌گذاری دیوارهای شیشه‌ای پروسه پیچیده‌ای است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. تنها پس از مشخص شدن عواملی مانند نوع شیشه، اندازه، قاب‌بندی و پیچیدگی‌های سفارشی‌سازی، امکان تعیین قیمت دقیق این محصول کاربردی وجود دارد. شما می‌توانید دیوارهایی را سفارش دهید که علاوه بر مطابقت با استانداردهای طراحی و رفع نیازهایتان، با بودجه شما نیز هماهنگ باشد. در اینجا مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر هزینه دیوار شیشه ای را برایتان آورده‌ایم:

دیوار شیشه ای

  • نوع شیشه: از شیشه‌های گوناگونی می‌توان برای ساخت دیوارهای شیشه‌ای استفاده کرد که این انتخاب به‌طور قابل‌توجهی بر هزینه‌های شما تأثیر می‌گذارد. معمولاً مدل‌های باکیفیت و تخصصی نظیر شیشه‌های دوجداره و سکوریت گران‌تر از شیشه‌های استاندارد هستند. از طرفی امکان استفاده از شیشه خم برای ساخت این دیوارها مهیاست که طبیعتاً قیمت نهایی را افزایش می‌دهد. گفتنی است که اگرچه دیوارهای باکیفیت گران‌تر هستند، اما ایمنی بالاتری دارند، عایق هستند و درنهایت باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شوند.
  • اندازه و ضخامت: دیگر عامل مهم تأثیرگذار بر قیمت دیوار شیشه ای، ابعاد دیوار است. پنل‌های شیشه‌ای بزرگ‌تر و شیشه‌های ضخیم‌تر به دلیل افزایش نیاز به مواد اولیه، باعث افزایش هزینه‌‎ها می‌شوند. از طرفی اندازه‌های سفارشی که تفاوت‌های زیادی با ابعاد دیوارهای شیشه‌ای رایج دارند، به افزایش هزینه‌ها دامن می‌زنند.
  • میزان سفارشی سازی: به‌طورکلی تمام دیوارهای شیشه‌ای در گروه تولیدی شیکو، به‌صورت کاملاً سفارشی طراحی و ساخته می‌شوند. دراین‌بین میزان سفارشی‌سازی و پیچیدگی‌های طرح موردنظر مشتری، بر قیمت نهایی تأثیر می‌گذارند. رنگ‌ها، بافت‌ها، الگوها، حکاکی یا چاپ دیجیتال و مواردی از این قبیل که به منحصربه‌فرد شدن طراحی دیوار شیشه ای کمک می‌کنند، طبیعتاً باعث افزایش هزینه تولید می‌شوند.
  • پیچیدگی نصب: خدمات یک تولیدی دیوارهای شیشه‌ای با ساخت دیوارها با پایان نمی‌رسد، بلکه نصب آن‌ها نیز بخش مهمی از وظایف تولیدی است. ازآنجایی‌که هزینه نصب نیز توسط مشتری پرداخت می‌شود، نمی‌توان آن را نادیده گرفت! پیچیدگی‌های فرآیند نصب بر قیمت‌گذاری تأثیر می‌گذارد. عواملی مانند شرایط محل، دسترسی‌ها، نیاز به تجهیزات تخصصی و نیاز به نیروی کار ماهر می‌توانند باعث افزایش قیمت دیوار شیشه ای شوند.
  • رعایت مقررات و استانداردها: دیوارهای شیشه‌ای بخشی از یک ساختمان هستند که جای دیوارهای آجری، گچی و سیمانی قدیمی را پُر می‌کنند. ازاین‌رو باید بر اساس استانداردها و مقررات ساخت‌وساز تولید و نصب شوند که این موارد بر مجموع هزینه‌ها تأثیر می‌گذارند. البته گفتنی است که رعایت قوانین و استانداردها باعث افزایش ایمنی و صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شوند که درنهایت به سود خریدار هستند.
  • یراق‌آلات و پروفیل: نوع دستگیره، قفل، لولا و قاب دیوار شیشه ای بر قیمت نهایی آن تأثیر می‌گذارند. امروزه مدل‌های متعددی از این محصولات در دسترس هستند که با انواع سلیقه‌ها و بودجه‌ها سازگاری دارند. بااین‌حال در صورت سفارشی‌سازی این اجزای مهم دیوارهای شیشه‌ای، هزینه‌های شما افزایش می‌یابند. قاب‌ها نیز معمولاً با چرب یا آلومینیوم تولید می‌شوند که هرچه دوام و جذابیت بصری بیشتری داشته باشند، طبیعتاً قیمت بالاتری هم دارند.
  • هزینه های نیروی کار: وجود نیروی کار ماهر برای ساخت دیوار شیشه ای باکیفیت، الزامی است. اگرچه استفاده از افراد متخصص و باتجربه باعث افزایش هزینه‌های تولید می‌شود، اما همچنین باعث ارتقای کیفیت محصول نهایی شده و از طرفی زمان آماده‌سازی سفارش‌ها را نیز به طرز محسوسی کاهش می‌دهد.
  • جابجایی و حمل و نقل: پنل‌ها یا دیوارهای شیشه‌ای باید با استفاده از ضربه‌گیرهای باکیفیت پوشانده و آماده ارسال شوند. همچنین ازآنجایی‌که این دیوارها ابعاد بزرگی دارند، جابه‌جایی و حمل‌ونقل آن‌ها هم باید توسط افراد متخصص انجام شود. استفاده از نیروی کار ماهر و تجهیزات به‌روز برای تحقق این هدف، باعث افزایش قیمت فروش دیوار شیشه ای می‌شود.

دیوار شیشه ای ویلا

خرید دیوار شیشه ای چه مزایایی دارد؟

با توجه به نوع و ضخامت شیشه، قیمت دیوارهای شیشه‌ای می‌تواند گران‌تر از دیوارهای سنتی باشد. بنابراین اطلاع از مزایای این پنل‌های شیشه‌ای جذاب، به شما کمک می‌کند که در مورد انتخاب خود مطمئن شوید و بهترین دیوار را برای فضای موردنظرتان تعبیه کنید. بهره‌مندی از نور طبیعی، باز بودن و اتصال فضاها، جاذبه‌های زیبایی‌شناسی و بهره‌وری انرژی از مزایای مهم خرید دیوار شیشه ای هستند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

  • نور طبیعی: دیوارهای شیشه‌ای در مهار نور طبیعی بی‌نظیر هستند و محیط‌هایی مملو از روشنایی و گرما ایجاد می‌کنند. این ویژگی به دید بهتر افراد کمک کرده و درعین‌حال موجب افزایش رفاه و بهره‌وری آن‌ها در حین انجام فعالیت‌ها و وظایف روزانه می‌شود. دسترسی به نور خورشید باعث کاهش وابستگی به نور مصنوعی می‌شود، به صرفه‌جویی در انرژی کمک می‌کند و درنهایت موجب تقویت ارتباط با محیط طبیعی می‌شود.
  • باز بودن و اتصال: دیوارهای شیشه‌ای فارغ از محدودیت‌های دیوارها و پارتیشن‌های سنتی هستند و موجب ایجاد ارتباط کاملاً یکپارچه بین فضاها می‌شوند. این دیوارها تداوم دیداریِ بدون مانع، ارتباط بهتر و احساس وحدت را در فضاهایی نظیر خانه، دفتر کار یا محیط‌های عمومی تقویت می‌کنند. شفافیت دیوارهای شیشه‌ای، یک محیط فراگیر ایجاد می‌کند که افراد ضمن برخورداری از حریم خصوصی، گویی در کنار یکدیگر حضور دارند.
  • جذابیت زیبایی شناسی: جاذبه زیبایی‌شناسی دیوارهای شیشه‌ای، در ظاهر مدرن، تصنعی و پیچیده آن‌ها نهفته است. این دیوارها در نقش نقاط کانونی طراحی ظاهر می‌شوند و برای تکمیل زیبایی در سبک‌های مختلف معماری ایده‌آل هستند. ماهیت شیک و شفاف شیشه، ظرافت فضای داخلی و بیرونی را دوچندان کرده و محیط‌های بصری چشم‌نوازی را ایجاد می‌کند.
  • نحوه استنباط فضا: دیوارهای شیشه‌ای توانایی خیره‌کننده‌ای برای تغییر درک یا استنباط فضا دارند. اجرا دیوار شیشه ای در محیط‌های کوچک‌تر، محدودیت‌های دیداری دیوارهای سنتی را از بین برده و توهمی مثبت از وسعت و شادابی ایجاد می‌کند. این استراتژی طراحی، به‌ویژه در محیط‌های مسکونی و تجاری که بهینه‌سازی فضا و ایجاد حس باز بودن اهمیت بیشتری دارد، بسیار مفید است.
  • بهره‌وری انرژی: فناوری‌های مدرنی که در تولید شیشه‌ها استفاده می‌شوند، به طرز قابل‌توجهی صرفه‌جویی در مصرف انرژی‌هایی نظیر برق و گاز را به همراه دارند. دراین‌بین می‌توان به شیشه‌های دوجداره، سه‌جداره، سکوریت و لمینت اشاره کرد که علاوه بر استحکام بالا، عایق‌های صوت و حرارت نیز هستند. این شیشه‌ها به کاهش انتقال حرارت کمک می‌کنند تا در فصل‌های گرم و سرد سال، به انرژی کمتری جهت ایجاد دمای مطبوع نیاز باشد.
  • انعطاف پذیری و سازگاری: دیوارهای شیشه‌ای تجسم واضحی از سازگاری هستند و به فضاها کمک می‌کنند که بدون مشکل و متناسب با نیازهای در حال تغییر، مجدداً پیکربندی شوند. انعطاف‌پذیری ذاتی دیوار شیشه ای تضمین می‌کند که بدون به خطر افتادن مزایایی نظیر شفافیت و باز بودن، محیط‌ها به شکل‌های مختلفی تقسیم‌بندی شوند. این سازگاری دیوارهای شیشه‌ای با ماهیت پویای فضاهای زندگی و کار مدرن، مطابقت دارد.
  • دوام بالا و نگهداری آسان: شیشه‌های باکیفیت در برابر سایش، ضربه و سایر عوامل محیطی، مقاومت بالایی دارند. در کنار این مزیت، تمیز کردن و نگهداری سطوح شیشه‌ای آسان است و در مقایسه با دیوارهای سنتی، به تلاش بسیار کمتری احتیاج دارد. در صورت خرید دیوارهای شیشه‌ای باکیفیت برای محیط کار یا زندگی، برای سال‌های طولانی می‌توانید بدون هیچ مشکل و هزینه اضافی از وجود آن‌ها بهره ببرید.
  • ایمنی پیشرفته: ویژگی‌های ایمنی دیوارهای شیشه‌ای، به‌ویژه مدل‌هایی که با شیشه‌های سکوریت و چندجداره ساخته‌شده‌اند، به رفاه افراد کمک می‌کنند. این نوع شیشه‌ها خطر شکستگی را به حداقل می‌رسانند و در موارد نادر شکستگی، آسیب‌های احتمالی را به‌شدت کاهش می‌دهند. ازآنجایی‌که دیوارهای شیشه‌ای باعث ارتقای جذابیت بصری طراحی‌های مدرن و معاصر می‌شوند، گروه‌های تولید معتبر نظیر شیکو، بر افزایش ایمنی این محصول کاربردی تأکیددارند.

خرید دیوار شیشه ای سفارشی از گروه تولیدی شیکو

مجموعه شیکو با سابقه طراحی، ساخت و اجرای دیوارهای شیشه‌ای برای محیط‌های مسکونی، تجاری و اداری، تضمین می‌کند که پروژه‌های شما را در کوتاه‌ترین زمان با بالاترین کیفیت و نازل‌ترین قیمت انجام دهد. استفاده از شیشه‌های مرغوب و مستحکم نظیر سکوریت و لمینت، به‌کارگیری طراحان و نیروهای فنی ماهر، استفاده از بهترین تجهیزات و ارائه ایده‌های خلاقانه از مزایای خرید دیوارهای شیشه‌ای از شیکو هستند. همچنین دیوارهای شیشه ای با شیشه خم بصورت منحنی نیز قابلیت تولید را دارند.

فرآیند ثبت سفارش و خرید دیوار شیشه ای از مجموعه ما بسیار آسان است و با ارائه یک مشاوره تخصصی به‌صورت تلفنی یا حضوری آغاز می‌شود. نقشه‌ها و مراحل ساخت و قیمت‌های تولید و اجرا به کارفرما اعلام شده و پس از تأیید، دیوارهای شیشه‌ای وارد مرحله ساخت می‌شوند.

شایان‌ذکر است که شما می‌توانید ویژگی‌های ظاهری نظیر طرح و رنگ، ابعاد، ضخامت و حتی نوع شیشه را بر اساس نیاز و بودجه خود سفارشی‌سازی کنید. گروه تولیدی شیکو بهترین شرایط جهت خرید و ثبت سفارش دیوار شیشه ای را برای شما مهیا کرده تا جذابیت ظاهری و کارایی فضای خود را به‌سادگی ارتقا دهید.