تقسیم‌بندی فضاهای کاری مدرن که با هدف استفاده بهینه از فضای حداکثری و قیمت حداقلی است، با پارتیشن شیشه ای تک جداره امکان‌پذیر و شدنی است. در این پارتیشن‌ها از شیشه‌های 8، 10 و 12 میل استفاده می‌شود. پارتیشن شیشه ای سکوریت نوعی از پارتیشن شیشه ای تک جداره است که با انجام عملیات خاصی مقاومت آن افزایش خواهد یافت.

استفاده از پارتیشن اداری شیشه ای در محیط‌هایی که دید و تفکر مدرن بودن فضا و مینیمالیستی بودن آن را دارند یک انتخاب بسیار هوشمندانه و مناسب است. بسیار خوشایند خواهد بود که پرسنل بدون هیچ دیواری که جلوی دید مستقیم را بگیرد، در ارتباط بصری مداوم با یکدیگر قرار داشته باشند.

البته این یک حسن بسیار مطلوبی برای مدیریت نیز خواهد داشت که خواهد توانست بر عملکرد کلی کارکنان نظارت داشته باشد. پارتیشن شیشه ای تک جداره به دلیل استفاده از یک لایه شیشه، فضای بسیار کمی را اشغال خواهد کرد. همچنین پروفیل‌های مورد استفاده در آن نیز از ابعاد کم و حداقلی برخوردارند.

برخلاف پارتیشن شیشه ای تک جداره، نوع دو جداره فضای بیشتری اشغال خواهد کرد و پروفیل‌های نگهدارنده آن سطح مقطع و ابعاد بیشتری را خواهند داشت. البته بسته به نیاز و کاربری موردانتظار کارفرما، می‌توان از هرکدام در مواقع لزوم استفاده نمود. مثلاً مواقعی که عایق بودن صدا و انرژی مطرح باشد، پارتیشن شیشه ای دو جداره انتخاب مناسبی است.

نمونه کار اجرا شده پارتیشن شیشه ای تک جداره

انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن شیشه ای تک جداره در مدل‌های مختلف تولید می‌شود. مات، فریم دار، فریم لس، هوشمند و… همگی می‌توانند به‌صورت تک جداره تولید و نصب شوند. در ادامه به معرفی چند نوع از پارتیشن شیشه ای تک جداره خواهیم پرداخت:

پارتیشن تک جداره شفاف

بدون تردید اولین و پرتکرارترین سفارش هر کارفرما، استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره شفاف است. این انتخاب به دلیل شفافیت شیشه که منجر به خلق فضای دید نامحدود می‌شود بسیار محبوب و مورد توجه است. با پارتیشن شیشه ای تک جداره شفاف می‌توان فضایی مدرن با عمق دید بالا در محیط کار به‌وجود آورد.

پارامترهای تعیین کننده قیمت پارتیشن های شیشه ای تک جداره

پارتیشن تک جداره مات

یکی از انواع دسته‌بندی‌های پارتیشن شیشه ای تک جداره مدل‌های مات هستند که با ساختار ظاهری غیرشفاف در دسترس مشتریان قرار می‌گیرند. یکی از روش‌های مات کردن پارتیشن، سندبلاست کردن شیشه است. با سندبلاست کردن و برداشته شدن لایه بسیار نازک و ناچیز از روی شیشه، سطح آن مات می‌شود و این به‌دلیل پاشش شن‌های مخصوص با فشار بالاست.

به کمک سندبلاست کردن شیشه، می‌توان تمام یا بخشی از شیشه را مات کرد. البته برای مات کردن تمام شیشه، از شیشه ساتینا یا از پارتیشن شیشه ای هوشمند استفاده می‌گردد. سندبلاست بیشتر مناسب اجرای طرح‌های گرافیکی و الگوهای مختلف است که باید روی بخشی از شیشه اعمال شود. مثلاً با سندبلاست می‌توان لوگو شرکت را روی شیشه حک نمود.

پارتیشن شیشه ای تک جداره رنگی

یکی دیگر از مدل‌های پارتیشن شیشه ای تک جداره انواع رنگی این محصولات است. این پنل‌ها برای محیط‌های آموزشی مخصوص کودک و فضاهای خاص کاربرد دارد. یکی از موارد استفاده این پارتیشن‌ها در اماکن سنتی و قدیمی مانند رستوران‌های سنتی است تا سبک طراحی سنتی ایرانی که استفاده از شیشه‌های رنگی در ساختار درب و پنجره‌ها بود را تداعی کند.

در طراحی داخلی با پارتیشن‌های شیشه ای رنگی می‌توان هویت بصری برند را معرفی کرد و رنگ سازمانی را در محیط کاری به جریان انداخت. البته استفاده هوشمندانه و در حاشیه بودن شیشه‌های رنگی اصل مهمی است که باید آن‌را مدنظر قرار داد و نباید تمام فضا را با شیشه‌های رنگی بخش‌بندی کرد زیرا پس از مدتی کوتاه، این رنگ‌ها آزاردهنده و خسته‌کننده خواهند شد!

پارتیشن تک جداره فریم دار و فریم لس

در تولید پارتیشن شیشه ای دو نوع سیستم با فریم و بدون فریم خواهیم داشت. پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم دار در مواقعی که بخواهیم در بین فریم‌های افقی از پنل‌های شیشه‌ای مات، رنگی و هوشمند استفاده کنیم به‌کار خواهد آمد همچنین فریم‌دار بودن پارتیشن به استحکام و ایستایی بالای آن منجر می‌شود.

در حالت فریم لس پارتیشن‌های تک جداره بدون فریم‌های افقی و عمودی نصب می‌شوند. شیشه در بین دو پاسار آلومینیومی U شکل قرار خواهد گرفت. یکی از این پاسارها در کف و دیگری در سقف نصب می‌شوند. این سبک اجرا، از پرطرفدارترین‌ها است و دلیل آن مینیمال‌ترین حالت ممکن در نصب پارتیشن خواهد بود. در تصویر زیر یک نمونه از آن را مشاهده می‌کنید:

سفارش و خرید پارتیشن شیشه ای تک جداره

قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره

عوامل بسیاری در تعیین قیمت پارتیشن شیشه ای نقش دارند. جنس شیشه، ضخامت آن، ابعاد پارتیشن، یراق‌آلات پارتیشن مانند دستگیره و لولا، ارتفاع سقف، سیستم اجرای پارتیشن، میزان پروفیل مورد استفاده و همچنین مواردی که مرتبط با نصب آن هستند مانند، تعداد طبقات، حمل و نقل، چگونگی انتقال متریال به داخل واحد، موقعیت مکانی و… اصلی‌ترین آن‌ها هستند.

هرکدام از این پارامترهای بیان شده در تعیین قیمت نهایی نقش اصلی ایفا خواهند کرد و کم و زیاد بودن هریک موجب تغییر در قیمت است. اما جهت آشنایی شما با قیمت‌ها چند حالت را در جدول زیر درنظر می‌گیریم. با ترکیب و ادغام این حالت‌ها می‌توانید شناخت مناسبی از قیمت بدست آورید. البته پیشنهاد می‌کنیم جهت استعلام قیمت پروژه خودتان با ما تماس بگیرید.

 

شیشه ها شفاف 10 میل درنظر گرفته شده‌اند. ابعاد بر حسب سانتیمتر و قیمت بر حسب تومان است.

نوع پارتیشن تک جداره پلن اجرایی ارتفاع عرض عمق قیمت فریم لس قیمت فریم دار
ساده بدون درب مشاهده H: 260 W: 300 0 14/850/000 16/750/000
ساده بدون درب مشاهده H: 240 W: 200 0 9/800/000 10/200/000
ساده درب دار مشاهده H: 260 W: 300 0 24/200/000 27/150/000
ساده درب دار مشاهده H: 240 W: 200 0 18/300/000 20/650/000
دو وجهی با یک درب مشاهده H: 260 W: 300 D: 300 39/400/000 43/900/000
دو وجهی با یک درب مشاهده H: 240 W: 200 D: 200 27/700/000 31/000/000
دو اتاق با جداکننده وسط مشاهده H: 260 W: 600 D: 300 63/600/000 69/850/000
دو اتاق با جداکننده وسط مشاهده H: 240 W: 400 D: 200 46/200/000 51/000/000

نحوه تولید، نصب و اجرای پارتیشن شیشه ای تک جداره

گذشته از انتخاب نوع و مدل پارتیشن شیشه ای تک جداره، مرحله اجرایی این پارتیشن یکی از مهم‌ترین بخش‌های استفاده از آن‌ها است. نحوه اجرای آن‌ها با درنظر گرفتن نقشه انتخابی مشتری و نوع و مدل پارتیشن تعیین می‌شود. مثلاً برای سقف‌های بلند باید از پارتیشن شیشه ای فریم دار استفاده کرد تا استحکام و ایستایی مناسبی داشته باشند.

تفاوتی در موقعیت استفاده از این پارتیشن نیست چه اداری باشد و چه پارتیشن شیشه ای منزل، همگی از یک اصول و قاعده نصب یکسانی پیروی می‌کنند. البته نوع نصب صحیح به‌شدت به تخصص و مهارت نیروی فنی ارتباط دارد که کار تولید شده را استاندارد، شکیل و زیبا اجرایی نماید.

انواع مختلف پارتیشن شیشه ای تک جداره

در ادامه به بررسی کوتاهی از مراحل نصب و اجرای پارتیشن شیشه ای فریم لس می‌پردازیم:

اندازه‌گیری محل پارتیشن‌بندی

برای نصب و اجرای این سازه‌ها باید ابتدا اندازه‌گیری بخش‌های مختلف با دقت بالا انجام شود. ارتفاع کار، متراژ کلی و… در این مرحله انجام می‌گیرد. ترازبندی محیط نیز برای نصب پنل‌های پارتیشنی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

یراق‌آلات مورد‌نیاز

برای اجرای پارتیشن شیشه ای تک جداره باید به یراق‌آلات موردنیاز نیز دقت داشته باشید مثلاً دستگیره فرودگاهی باشد یا مرونی و یا اینکه جنس لولاها و سبک آن‌ها به چه شکلی باشد. هرچه کیفیت یراق‌آلات مصرفی نظیر پیچ‌ها، بست‌ها و… بیشتر باشد، بی‌شک کیفیت نصب افزایش یافته و عملکرد کلی و استحکام پارتیشن چندین برابر خواهد شد.

نحوه خرید پارتیشن شیشه ای دو جداره

مراحل ساخت پارتیشن

در این قسمت شیشه‌های مخصوص پارتیشن طبق ابعاد نقشه برشکاری می‌شوند. بعد از برش، عملیات حرارتی جهت سکوریت کردن شیشه و یا حتی لمینت کردن آن انجام خواهد شد. سپس بر مبنای متراژ و نوع سیستم اجرای پارتیشن، پاسار آلومینیومی در اندازه‌های معیین برش داده می‌شوند تا جهت نصب و اجرا به محل پروژه منتقل شوند.

نصب قاب‌ها و پروفیل‌ها

در بخش بعدی پروفیل‌های U شکل نگهدارنده پارتیشن شیشه ای تک جداره در محل موردنظر در سقف و در کف زمین نصب می‌شوند که برای قرارگیری پنل‌های شیشه‌ ای به کار می روند. این پروفیل‌ها را هم می‌توان با ایجاد حفره در زمین بصورت توکار و هم بصورت روکار نصب نمود.

تکمیل فرآیند نصب

حالا شیشه‌ها در بین فریم‌ها قرار داده می‌شوند و پس از آن نصب یراق‌آلات مانند دستگیره، استوپ، لولا و… انجام خواهد شد. در انتها با بررسی صحت عملکرد تمامی قسمت‌ها و اجزای مختلف و همچنین اطمینان از سلامت نصب، فرآیند اجرای پروژه کامل شده و به کارفرمای محترم تحویل داده می‌شود.

فرآیند خرید و سفارش پارتیشن شیشه ای تک جداره

جمع بندی و نتیجه گیری

پارتیشن شیشه ای تک جداره از متداول‌ترین انتخاب‌ها در خرید و سفارش انواع پارتیشن شیشه ای است. مهمترین دلیل آن‌ قیمت مناسب، اجرای سریع، شفافیت با گردش نور در محیط است. در این پارتیشن‌ها هدف اصلی کارفرما تقسیم‌بندی فضای کار خواهد بود و عایق بودن صدا و انرژی موضوع مورد بحث نیست.

پارتیشن شیشه ای تک جداره را می‌توان هم به‌صورت خم و صاف تولید کرد. استفاده از شیشه‌های مات مانند ساتینا، شیشه هوشمند و عمل سندبلاست کردن، پارتیشن شیشه ای مات را بوجود خواهد آورد. پارتیشن شیشه ای فریم دار و پارتیشن شیشه ای فریم لس هم سیستم‌های اجرایی پارتیشن شیشه ای تک جداره هستند.

پارتیشن شیشه ای تک جداره که در دفاتر و محیط‌های کاری در زمان فعلی مرسوم و متداول شده جایگاه محبوبی بین کارفرمایان پیدا کرده است. قیمت مناسب آن یکی از مهمترین دلایل این موضوع است. این پارتیشن‌ها اگر از نوع فریم لس هم باشند که قیمت آن‌ها به دلیل استفاده حداقلی از پاسار (فریم و پروفیل نگهدارنده) در کمترین حالت ممکن خواهد بود.

گروه تولیدی شیکو با تجربه بالا و بهره‌بردن از نیروی انسانی فنی کاربلد در این حوزه، یک تولید کننده پارتیشن شیشه ای در کشورمان است که بدون واسطه، تمامی مراحل ابعادبرداری، طراحی، ساخت و نصب در محل شما را با بهترین کیفیت و با قیمتی مناسب ارائه می‌دهد. برای سفارش این پارتیشن‌ها به سه روش حضوری، تلفنی و مجازی می‌توانید اقدام کنید.