نرده شیشه ای فیکس پوینت، یکی دیگر از انواع پایههای نگهدارنده نرده شیشه ای است که از لحاظ عملکردی به نرده شیشه ای اسپیگات شباهت دارد. مکانیزم عملکردی به اینصورت است که ابتدا گیرهها در دیوار محکم شده و با عبوردادن سوراخ شیشه در زبانه گیره، گیرههایی که روی زبانه قرار میگیرند، اتصالی محکم و ایمن را شکل میدهند.
این روش در موارد متعددی کاربرد دارد اما دو مورد کاربردی که بیشترین استفاده از سیستم فیکس پوینت را دارند، نرده شیشه ای راه پله و سپس نرده شیشه ای بالکن هستند. همچنین این روش برای نرده دور استخر به دلیل موقعیت قرارگیری نردهها اصلاً استفاده نمیشود. سهولت نصب و سرعت بالای آن بدون نیاز به تنظیمات پیچیده، از ویژگی بارز فیکس پوینت است.
انواع نرده شیشه ای فیکس پوینت براساس موقعیت کاربری
نرده شیشه ای فیکس پوینت کاربرد زیادی در فضاهای مسکونی، تجاری و اداری دارد که این نشاندهندهی پراستفاده بودن آن است. در ادامه به معرفی نردههای شیشه ای فیکس پوینت بر اساس نوع کاربری آنها میپردازیم:
نرده شیشه ای فیکس پوینت تراس
سیستم نگهدارنده شیشه در بالکن به موقعیت آن بسیار وابسته است اما نوع فیکس پوینت به دلیل امکان وجود همیشگی نمای پیشانی در بالکن ساختمانها، امکان نصب آن همواره فراهم است. بهعبارتی سیستم نرده شیشه ای فیکس پوینت یکی از اصلیترین موارد در نصب نرده شیشه ای بالکن است.
نصب نرده شیشه ای فیکس پوینت تراس و بالکن اینگونه است که پنل شیشه ای نرده با ایجاد سوراخهایی در لبه انتهایی آن بر روی پیشانی دیوار نصب میگردد. فیکس پوینت برای بالکنهایی با عرض کم بهترین انتخاب است.
نرده شیشه ای فیکس پوینت راه پله
نرده شیشه ای فیکس پوینت در راهپلهها نیز بسیار استفاده میشود. یک مشخصه مهم و قابل توجه در انتخاب نوع نرده شیشه ای جهت ایجاد حفاظ و جانپناه توجه به ابعاد موقعیت نصب نرده است. بهعنوان مثال برای راهپلههایی با طول کم، بدون تردید تنها انتخاب صحیح سیستم فیکس پوینت است.
تمامی روشهای نصب نرده روی سطح افق انجام میشود که همین عامل، مقداری از فضا را اشغال خواهد کرد مانند نرده شیشه ای دفنی. ولی نرده شیشه ای فیکس پوینت دور تا دور راهپله را احاطه کرده و به دیوار جانبی عمودی نصب میگردد. با توجه به ابعاد پلهها، شاید بتوان گفت بهترین نرده شیشه ای راه پله، نوع فیکس پوینت خواهد بود.
انواع نرده شیشه ای فیکس پوینت از لحاظ جنس شیشه
برای ساخت نرده شیشه ای فیکس پوینت از دو نوع شیشه لمینت و سکوریت استفاده میگردد که انتخاب هر مدل از این شیشهها بسته به نیاز و سلیقه کارفرما و شرایط محل نصب نرده را دارد. در ادامه به معرفی این دو مدل شیشه میپردازیم:
فیکس پوینت با شیشه سکوریت
شیشههای سکوریت شده درصد تحمل بالاتری در برابر ضربه و فشار نسبت به شیشههای معمولی دارند و این میزان تا 5 برابر بیشتر است. درواقع تحمل نیروی فشار شیشه معمولی اگر 20 کلیوگرم بر 1 مترمربع باشد، شیشه سکوریت 100 کیلوگرم بر 1 مترمربع فشار تحمل مینماید. ضخامت متداول نرده شیشه ای سکوریت با سیستم فیکس پوینت بین 10 تا 12 میلیمتر است.
فیکس پوینت با شیشه لمینت
نرده شیشه ای لمینت شده مقاومترین و محکمترین نوع از انواع پنلهای شیشهای است. وجود طلق 1.52 PVB بین 2 یا 3 لایه شیشه که هرکدام از لایهها ضخامتی بین 6، 8، 10 میتوانند داشته باشند، از آن بهعنوان ایمنترین نوع شیشه ساخته است.
عوامل موثر در قیمت نرده شیشه ای فیکس پوینت
نرده شیشه ای فیکس پوینت، یکی از روشهای نصب نرده با هزینه کم است و بهنوعی ارزانترین روش است. البته بسته به الزامات کارفرما میتواند این سبک اجرایی گران نیز تمام شود! مثلاً کارفرما بخواهد در هر مترطول چندعدد فیکس پوینت نصب شود؟ این عامل چنانچه به پیکانکار سپرده شود و تعداد عرف پایه نگهدارنده مصرف شود، روشی ارزان خواهد بود.
در ادامه به معرفی 4 عامل مؤثر در قیمت تولید نرده شیشه ای فیکس پوینت میپردازیم:
نوع شیشه
چنانچه نرده شیشه ای ساختار سکوریت داشته باشد ارزانتر از شیشه لمینت خواهد بود. گرانترین شیشه نوع لمینت شده آن است. رنگی بودن شیشه، ایجاد ارزشهای افزوده مانند مات کردن شیشه، پیادهسازی طرح و نقش سفارشی کارفرما و مواردی از این دست، قیمت شیشه را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
جنس پایهها
پایههای نرده شیشه ای فیکس پوینت عموماً از جنس آلومینیم و استیل است. کیفیت پرداخت سطوح، آبکاری، کیفیت مونتاژ، قابل تنظیم و رگلاژ بودن و… از مهمترین مواردی است که بر قیمت تاثیر میگذارد.
نوع پروفیل هندریل
پروفیل هندریل روی لبههای بالایی شیشه هم از لحاظ جنس و هم از لحاظ شکل و نوع نصب با هم متفاوت هستند. هم جنس استیل و هم جنس آلومینیومی برای هندریلها وجود دارد که پرداخت سطح آن باید در کیفیت بالایی باشد. این پروفیلها آبکاری شده و بهصورت براق و مات در رنگهای نقرهای، مشکی و طلایی تولید میشوند.
ابعاد و اندازه
طبیعتاً سایز عامل مؤثری در تعیین قیمت خواهد بود. ارتفاع نرده، طول نرده و متراژ مساحت بکار رفته شده پنلهای شیشهای، همچنین فواصل بین گیرهها و نگهدارندههای شیشه نسبت به یکدیگر که تعیین کننده تعداد فیکس پوینت خواهد بود از مواردی است که باید آنها را در تعیین قیمت نرده شیشه ای فیکس پوینت مورد بررسی قرار داد.
نحوه سفارش نرده شیشه ای فیکس پوینت
ما بهعنوان یک تولید کننده نرده شیشه ای تمامی سیستمهای نصب نرده را میتوانیم اجرایی نمائیم. برای سفارش نرده شیشه ای فیکس پوینت ابتدا پس از برقراری ارتباط حضوری، تلفنی و یا آنلاین شما با مجموعه ما، بررسی و بازدید از محل پروژه، شرایط نصب و ابعادبرداری انجام خواهدشد و سپس شرایط اجرای سفارش با جزئیات کامل به شما اعلام میگردد.
نصب نره شیشه ای فیکس پوینت
برای نصب نرده شیشه ای فیکس پوینت، ابتدا محل نصب اندازهگیری شده و نقاط نصب مشخص شده و نشان زده میشوند. سپس، پایههای فیکس پوینت با سوراخکاری محل نشان زده شده به سطح نصب که اکثراً سطوح عمودی هستند متصل میشوند.
در مرحله بعدی، پایههای فیکس پوینت که روی سطح متصل شده بودند داخل سوراخ روی شیشهها قرار گرفته شده و قطعه بیرونی فیکس پوینت اتصال پایه و شیشه را محکم میکند. از سیستمهای مختلف نصب مانند سیستم آلن یا پیچ و مهره برای اتصال شیشه به پایهها استفاده میشود.
در انتها با بررسی مجدد توامی جوانب نصب و اطمینان از صحت اجرای نرده، پروژه تحویل کارفرما خواهد شد. نکته حائز اهمیت در نصب فیکس پوینت شیشه، اجرای دقیق توسط افراد ماهر است که با استفاده از ابزارها و تجهیزات مناسب، اجرای این فرآیند را به بهترین شکل ممکن فراهم میکنند.
جمع بندی و نتیجه گیری
نرده شیشه ای فیکس پوینت سیستمی است که برای نصب نرده در شرایطی که بخوواهیم از کل فضای مورد نیاز در راهپله و بالکن و… استفاده کنیم استفاده میشود. زیرا فیکس پوینت سطح افقی کار را اشغال نمیکند و دور تا دورفضای بیرون سطح افقی را حفاظ خواهد کرد.
برخلاف نرده شیشه ای اکسپوز که در سطح افقی کار نصب میشود و فضای بیشتری را اشغال خواهد کرد، فیکس پوینت روی پیشانی، سطح عمومی و یا دیوار نصب میگردد و این مزیتی برای استفاده کامل از مساحت فضای مورد نصب نرده است. این سیستم نرده شیشه ای یک روش محبوب و مدرن برای حفاظ بالکن، راهپله و روف گاردن محسوب میشود.