در معماری مدرن امروزی یکی از بهترین روشهایی که میتوان از فضای داخلی ساختمان به صورت کامل و بهینه استفاده کرد، ادغام و جدا سازی است. با توجه به تراکم جمعیت و بالا رفتن قیمت املاک، محیط آپارتمانها و دفاتر اداری در حال کوچک شدن است و دیوارکشی این مکانها هزینههای زیادی را برای افراد به همراه دارد. استفاده از پارتیشن شیشه ای بهترین راهکار برای بخش بندی کردن اماکن مختلف به منظور جلوگیری از هدر رفتن هزینهها محسوب میشود.
پارتیشن شیشه ای چیست؟
پارتیشن شیشه ای یک المان جداسازی است که از آن برای تقسیم کردن بخشهای مختلف مکانهای مسکونی، اداری، شرکتی و تجاری استفاده میشود. به کارگیری این محصول سبب میشود تا از فضای داخلی بهترین استفاد را ببریم و یک محیط مینیمال با طراحی مدرن، در اختیار داشته باشیم. دیوایدر شیشه ای از شفافیت و نورگیری استانداری برخوردار است، این ویژگی سبب میشود تا یک فضای آرامش بخش برای شما خلق کند.
تولید پارتیشن شیشه ای
مراحل تولید پارتیشن شیشه ای با توجه به نوع و مدل پارتیشن، متفاوت است. به عنوان مثال، برای ساخت دیواریدر شیشه ای خم، ابتدا شیشه مورد نظر را در اندازه دلخواه برش داده و سپس آن را در داخل کورهای با حرارت بالا قرار میدهند تا این محصول به زاویه خم مناسبی برسد. در مرحله بعد، این محصول را برای عملیات سردسازی، در داخل اتاقکهای مخصوصی قرار میدهند.
برای تولید پارتیشنهای سکوریت و نشکن، از درجه حرارتی بالاتری استفاده میشود زیرا هر چقدر میزان حرارت برای ساخت آن بیشتر باشد، شیشه خاصیت سکوریتی بیشتر به خود میگیرد. پارتیشن شیشه ای قطعات دیگری نظیر دستگیره، فریم آلومینیومی و فلزی، بست و سیستم اتصال دارد که هر کدام جداگانه ساخته میشوند. توجه داشته باشید که روش تولید دیوایدر شیشه ای یکسان نیست و با توجه به مدل و طرح آن متفاوت است.
انواع پارتیشن شیشه ای
دیوایدرهای شیشه در طرحهای مختلفی ساخته میشوند که هر کدام از آنها کاربرد مختص به خود را دارند. تنوع این محصول سبب شده تا دست شما برای انتخاب هر مدلی از آن باز باشد، در ادامه به بررسی انواع پارتیشنهای شیشه ای میپردازیم:
- پارتیشن شیشه ای تک جداره
- پارتیشن شیشه ای دوجداره
- پارتیشن شیشه ای اداری open office
- پارتیشن شیشه ای رنگی
- پارتیشن شیشه ای ریلی
- پارتیشن شیشه ای فریم لس
کاربرد پارتیشن شیشه ای
استفاده از پارتیشنهای شیشه ای بهترین راهکار برای جدا سازی دو فضا در داخل یک مکان محسوب میشود. دیوایدر یک محصول پوششی است که میتوان از آن در امکان مختلفی نظیر منازل مسکونی، ساختمانهای اداری، هتل، مراکز تفریحی، باشگاهای ورزشی و هر مکان دیگر، استفاده کرد.
به صورت کلی مهمترین کاربرد پارتیشن شیشه ای، ساخت اتاقکهای لوکس و مدرن در مکانهای مختلف است. به عنوان مثال ایجاد اتاق کنفرانس، اتاق کار و اتاق خواب تنها بخشی از کاربردهای این محصول به شمار میروند.
مزایای پارتیشن شیشه ای
به کار گیری دیوایدر شیشه ای در مکانهای مختلف، این امکان را برای شما فراهم میکند تا همانگونه که دوست دارید، اقدام به تفکیک بخشهای مختلف کرده و یک دیزاین مدرن را در پیرامون خود ایجاد کنید. این محصول مزایای بیشماری دارد که در ادامه به بررسی برخی از آنها میپردازیم:
محافظت از حریم خصوصی افراد: با استفاده از این محصول میتوانید محیط کاری افراد را در داخل اداره و شرکت از هم جدا کنید و یک حریم امن و مطمئن برای آنها فراهم سازید.
نگهداری آسان و نصب راحت: با توجه به وزن سبکی که پارتیشن شیشه ای دارد، حمل و نقل آن راحت است و لازم نیست هیچ گونه هزینه جدایی برای نگهداری از آن بپردازید.
تفکیک فضا در کمترین زمان: اگر قرار باشد که با استفاده از دیوارهای بتنی یک محیط را از هم جدا کرد، هزینه و زمان زیادی از شما میگیرد که اصلا خوشایند نیست. استفاده از دیوایدر شیشه ای در مدت زمان کمی امکان پذیر است و هزینه کمتری نسبت به مصالح ساختمانی دارد.
عایق صوتی استاندارد: تردد و رفت آمد در برخی از ادارات و شرکتها به قدری زیاد است که سر و صدای حاصل از آن، یک بار منفی برای پرسنل و کارمندان به همراه دارد. پارتیشن شیشه ای یک عایق صوتی مناسب است که از پخش هر گونه آلودگی صوتی جلوگیری میکند.
نور رسانی عالی: استفاده از شیشه در ساخت دیواریدر، باعث میشود تا این محصول شفافیت بالایی داشته باشد و یک منبع نور طبیعی برای مکانهای کم نور به شمار میرود.
معایب پارتیشن شیشه ای
به صورت کلی معایب استفاده از پارتیشن شیشه ای را باید به 2 بخش تقسیم کرد که عبارتند از:
ضعف در حفظ حریم خصوصی: با توجه به شفاف بودن این محصول، حریم خصوصی افراد با چالشهایی همراه است. ولی لازم نیست هیچ گونه نگرانی بابت این موضوع داشته باشید زیرا استفاده از دیوایدر رنگی یا کدر، به خوبی از حریم خصوصی شما محافظت میکند.
مقاومت کم و شکننده: برای ساخت این محصول از شیشه استفاده میشود که امکان شکستن آن بر اثر ضربه وجود دارد. برای برطرف سازی این ضعف از شیشههای سکوریت و لمنیت برای تولید پارتیشن استفاده میشود تا در برابر هر گونه فشار، از دوام زیادی برخوردار باشد.
سخن پایانی
استفاده از پارتیشنهای شیشه ای در مکانهای مسکونی و اداری، سبب میشود تا افراد بتوانند محیطی مینیمال و اتاقهایی زیبا با کمترین هزینه و زمان را، داشته باشند . این محصول نور را به خوبی در محیط ساختمان پخش کرده و از ورود هر گونه آلودگی و صدای اضافی به حریم خصوصی شما، جلوگیری میکند.