همه چیز درباره شیشه خم رنگی

همه چیز درباره شیشه خم رنگی

امروز از شیشه خم در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی استفاده می‌شود که عمده دلیل کاربرد آن، نمای خاص و جذابی است که در داخل و خارج سازه ایجاد می‌کند. یکی از محصولاتی که در صنعت ساخت و ساز استفاده‌های زیادی دارد، شیشه خم رنگی است.

شیشه خم رنگی چیست؟

شیشه خم رنگی را باید جزء کالاهای لوکسی محسوب کرد که برای ست کردن طراحی داخلی و نمای بیرونی ساختمان از آن استفاده می‌شود. با توجه به طرح‌های گوناگونی که این محصول دارد، چیدمان داخلی خانه را متناسب با سلیقه شما تزئین می‌کند. شیشه منحنی تنوع رنگی مختلفی دارد که نظیر قرمز، آبی، دودی، شامپاینی، مشکی و سفید می‌باشد و دست شما را برای ایجاد هر گونه تغییری در نمای مکان مورد نظر، باز می‌گذارد.

تولید شیشه خم رنگی

تولید شیشه خم رنگی به ۲ شکل یک رو نما و دو رو نما صورت می‌گیرد.

یک رو نما: در این روش، از شیشه‌های لاکوبل برای ساخت شیشه منحنی رنگی استفاده می‌شود. این محصول بیشتر در پروژه‌های تزئینی مانند تولید شیشه رومیزی جلو مبلی کاربرد دارد.

دو رو نما: در این روش از انواع مختلف شیشه‌های رنگی، برای ساخت دکور و چیدمان داخلی استفاده می‌شود.

نحوه تولید و ساخت شسشه خم رنگی

انواع شیشه خم رنگی

شیشه خم رنگی در بخش‌های مختلفی از پروژهای لوکس کاربرد دارد که جذابیت زیادی را در ظاهر داخلی و خارجی ساختمان ایجاد می‌کند، در ادامه به بررسی انواع شیشه منحنی رنگی می‌پردازیم:

شیشه خم رنگی سکوریت

در برخی پروژه‌های حجم کار زیاد است و استفاده از شیشه‌ی معمولی، احتمال شکسته شدن این محصول را بالا می‌برد. شیشه خم رنگی سکوریت از مقاومت زیادی برخوردار است و در صورت ضربه و فشار، هیچ گونه آسیبی به آن وارد نمی‌شود.

شیشه خم رنگی رفلکس

از دیگر مدل‌های پرطرفدار شیشه خم که امروزه در قسمت‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد، شیشه خم رنگی رفلکس است. این محصول تنوع رنگی گوناگونی نظیر آبی، برنزی، طلایی، بنفش و سبز دارد.

شیشه خم رنگی لمنیت

امروزه مقاومت و ایمنی در صنعت ساخت و ساز از اهمیت زیادی برخودار است و معماران تمایل دارند از محصولاتی استفاده کنند که علی‌رغم زیبایی، استحکام مناسبی نیز داشته باشد. شیشه رنگی لمنیت دوام زیادی در برابر ضربه دارد و یک انتخاب هوشمندانه برای تزئین پنجره و نمای ساختمان به شمار می‌رود. برای ساخت آن ابتدا دو عدد شیشه با ابعاد یکسان تولید می‌شود، سپس در لابه‌لای آنها یک ورق از جنس PVB جاساز می‌کنند. این ساختار منحصر به فرد سبب می‌شود تا در صورت فشار و ضربه، قطعات شیشه به اطراف پاشیده نشود.

معرفی انواع شیشه خم رنگی

مزایای شیشه خم رنگی

استفاده از شیشه خم رنگی فضای داخلی خانه را تا حد زیادی جذاب کرده و زیبایی خیره‌کننده‌ای در دیزاین منزل ایجاد می‌کند، مزایای مهم شیشه خم رنگی عبارتند از:

  • انعطاف پذیری بالا
  • تنوع رنگی زیاد
  • حمل و نقل راحت
  • نصب آسان
  • هزینه نگهداری کم
  • کیفیت ساخت مناسب
  • شیسه منحنی رنگی یک عایق صوتی استاندارد است.

معایب شیشه خم رنگی

به صورت کلی معایب شیشه خم رنگی را می‌توان به دو دسته کلی تقسیم کرد.

دسته اول؛ قیمت نسبتا زیاد :با توجه به اینکه فرآیند تولید شیشه خم رنگی به نسبت شیشه‌‌های ساده از پیچیدگی زیادتری برخوردار است، قیمت این محصول بیشتر از نمونه‌های مشابه آن است.

دسته دوم؛ مقاومت کم : توجه داشته باشید که امکان شکستن شیشه رنگی بر اثر ضربه و فشار وجود دارد، به همین دلیل در بخش‌هایی مانند پنجره‌ها، میز نهارخوری و درب‌های بزرگ باید از شیشه سکوریت و لمنیت استفاده شود.

معایب شیشه های خم رنگی

سخن پایانی

در بناهای مدرن امروزی برای تزئین و دیزاین بخش‌های داخلی و خارجی سازه‌ها، از تجهیزات و محصولات شیکی استفاده می‌شود تا از جذابیت بنا کاسته نشود. شیشه خم رنگی یک محصول جدید است که کاربردی زیادی در پروژ‌ه‌های ساختمانی دارد و امکان ایجاد هر نوع دیزاین را در قسمت‌های مختلف آپارتمان فراهم می‌سازد.

ایمیل شما محرمانه است و منتشر نخواهد شد.